Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


Continental Amerikaanse Schoolbus trouwbus verhuur Bristol  Lodekka Guy Arab Touringcar Bristol  Lodekka Ford T Greyhound Silver trouwbus verhuur

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij ElboBus om deze Greyhound Silver trouwbus verhuur te huren voor uw bruiloft!

Opties bij deze Trouwauto

Met Chauffeur

Omschrijving

Greyhound noemde deze bussen zelf de Super Coach maar bij het publiek werden ze al snel de Silversides genoemd vanwege de glimmende aluminium zijpanelen. Greyhound had er 2000 besteld en had daarmee de grootste vloot dieselbussen. Deze bussen verbonden onder andere de Oost- met de Westkust. Het is nog steeds verwonderlijk hoe de chauffeurs destijds met deze bussen de Rocky Mountains over kwamen.

Voor die tijd waren het de meest luxe bussen ter wereld, met airconditioning, leeslampjes en verstelbare stoelen. Andere grote busmaatschappijen zoals Trailways zochten tevergeefs naar een vergelijkbare bus om de concurrentie met deze superbus aan te kunnen.

Duizenden passagiers hebben in deze bus gereisd, miljoenen kilometers zijn er in afgelegd en toch verkeert de bus nog in een zeer goede staat. Een ritje met deze bus is een belevenis op zich. Ervaar zelf een stukje Amerikaanse geschiedenis in Nederland.

Verhuurder

ElboBus

Bekijk nu alle Trouwauto's van ElboBus die via Trouwbussen.net worden aangeboden. Klik hier voor het complete overzicht.

TrouwTip

Verzeker je mooiste dag! Klik hier voor meer informatie over een voordelen van een Trouwverzekering.

Tags

Greyhound, 1947, Blauw, Bruiloft, ElboBus, Bussen

Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - -
Per dagdeel - 500.00
Per dag - -

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering.

Voor de eerste 4 uur en 200 kilometer geldt een tarief van € 500,-. berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km. extra of een gedeelte daarvan wordt een toeslag van € 25 berekend en voor extra uren wordt € 50 per uur berekend.
| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? Betaal uitsluitend voor resultaat! | © 2004-2024 PrepaidLeads.org |

Trouwbussen.net is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.