Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


International Schoolbus Ford T Hummer H2 Continental Amerikaanse Schoolbus trouwbus verhuur Guy Arab Touringcar Bristol  Lodekka

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij ElboBus om deze Ford A te huren voor uw bruiloft!

Opties bij deze Trouwauto

Airco, Met Chauffeur

Omschrijving

Omdat de bus plaats biedt aan 8 passagiers in comfortabele ruime zitplaatsen kunt u uw gasten van een leuke rit laten genieten, bovendien is deze bus voorzien van airconditioning.

De kleurstelling van de Asquith past perfect bij de witte Fleur de Lys en de A-ford en het lijkt alsof ze zo uit een oude film komen. Door hun elegante uitstraling zullen ze absoluut bijdragen aan een extra chique tintje op uw evenement of bruiloft.

Deze bus is een echte publiekstrekker en zorgt voor een enorm 'Aahh' effect bij het arriveren op uw evenement. Tevens is het een goede gelegenheid om mooie foto’s van uw gasten bij deze antieke bus te maken.

Verhuurder

ElboBus

Bekijk nu alle Trouwauto's van ElboBus die via Trouwbussen.net worden aangeboden. Klik hier voor het complete overzicht.

TrouwTip

Verzeker je mooiste dag! Klik hier voor meer informatie over een voordelen van een Trouwverzekering.

Tags

Ford, 1930, Wit, Bruiloft, ElboBus, Bussen

Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - -
Per dagdeel - 300.00
Per dag - -

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering.

Voor de eerste 4 uur en 200 kilometer geldt een tarief van € 300,-. berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km. extra of een gedeelte daarvan wordt een toeslag van € 25 berekend en voor extra uren wordt € 50 per uur berekend.
| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? Betaal uitsluitend voor resultaat! | © 2004-2024 PrepaidLeads.org |

Trouwbussen.net is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.