Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


Ford T Greyhound Silver trouwbus verhuur Guy Arab Touringcar Bristol  Lodekka Bristol  Lodekka Bristol  Lodekka

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij ElboBus om deze Bedford Trouwbus Cyprusbus te huren voor uw bruiloft!

Opties bij deze Trouwauto

Met Chauffeur

Omschrijving

De bussen werden vooral gebruikt om de bergdorpen met de steden te verbinden. Ieder dorp had zijn eigen bus en deze deed dienst voor personenvervoer, vracht en post. Vaak was de bus van de pastoor of van een kleine ondernemer.

Er was een aantal kleine bus 'fabriekjes', waar tot een aantal jaren geleden deze bussen werden gebouwd. Hier hebben wij een aantal Bedford bussen opnieuw laten opbouwen zodat deze allemaal in een perfecte staat verkeren.

Een Villagebus heeft 22-30 zitplaatsen. U heeft dus geen volgauto's nodig en kunt samen gezellig met uw gasten in deze prachtige bus naar de feestlocaties. De Villagebus neemt u mee naar de romantiek van het reizen van weleer. Comfortabel is het niet maar wel een heuse belevenis waar nog lang over zal worden gesproken.

Verhuurder

ElboBus

Bekijk nu alle Trouwauto's van ElboBus die via Trouwbussen.net worden aangeboden. Klik hier voor het complete overzicht.

TrouwTip

Verzeker je mooiste dag! Klik hier voor meer informatie over een voordelen van een Trouwverzekering.

Tags

Bedford Trouwbus, 1955, Wit, Bruiloft, ElboBus, Bussen

Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - -
Per dagdeel - 425.00
Per dag - -

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering.

Voor de eerste 4 uur en 200 kilometer geldt een tarief van € 425,-. berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km. extra of een gedeelte daarvan wordt een toeslag van € 25 berekend en voor extra uren wordt € 50 per uur berekend.
| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? Betaal uitsluitend voor resultaat! | © 2004-2024 PrepaidLeads.org |

Trouwbussen.net is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.